[:ru]

КАРПАТСЬКІ ЗУСТРІЧІ

Відпочинок в Карпатах в липні місяці (6,7,8 і 9 числа) 2017 року

Інформаційне повідомлення про проведення щорічного, традиційного реабілітаційного відпочинку в Карпатських горах. Зустрічі проводяться на базі зеленого туризму, для представників руху АА, Ал-Анон, ДДА, Ал-Атін і ДДС.

В програму відпочинку входять:
1) Активний відпочинок в горах, на річці Прут і відвідування курортних центрів і визначних памяток міст: Яремча, Ворохта та Буковель (за бажанням).
2) Вечірні засідання закритих груп АА, Ал-Анон і ДДА.
3) Окремі спікерські зборів.
Івано-франківський гурт АА «Єдність», за сприяння груп Ал-Анон і ДДА проводять традиційні, щорічні зустрічі в горах Карпат, з метою реабілітаційного відпочинку і поліпшення спілкування-порозуміння між членами груп АА, Ал-Анон, ДДА і ДДС. Для цього пропонується можливість спільного активного відпочинку, відкриті і спікерські зборі, при проведенні обовязкових закритих зборів груп (за бажанням гостей).

Зустрічі пройдуть в липні місяці: 6, 7, 8 і 9 числа.
Як і в минулому році, зустрічі відбудуться за колишньою адресою: Івано-Франківська обл., Яремчанський р-н, м Микуличин, участок – (Рівне), господарі: Іван і Оксана Павлюки. На основній базі вже функціонують 4 (чотири) будиночка під заселення (54 місця). Поруч є й інші місця під заселення – все буде залежати від ваших бажань і можливостей. Ціни договірні, але доступні. Середня ціна доби перебування в базовому таборі – 130 грн, включаючи дворазове харчування.

Доїхати до місця найкраще, слідуючи наступним маршрутом:
1) приїхати в місто Івано-Франківськ на Ж-Д вокзал.
2) там, поруч розташований Автовокзал.
3) З Автовокзалу йдуть автобуси в напрямку м Микуличин, Ворохта, Буковель та ін. (Буквально, кожні 15 хвилин).
4) Проїхати м Яремча, потім с. Ямно, за ним починається р Микуличин.
5) Переїхати через міст річки Прут, пройти по дорозі за готель «Гердан», згорнути на право, через Ж-Д переїзд піднятися по дорозі вгору і повернути праворуч, на другому повороті.
6) Доїхати до місця можна і машинами.

Передбачено дворазове харчування, є можливість купити свіжий сир, молоко, гриби і ягоди. Чекаємо Вас! Приїжджайте, бронюйте місця. Будемо раді новим зустрічам.

З повагою, група «Єдність».
Додаткова інформація за тел.+38-066-340-28-11 Віктор К
Питання поселення  +38-096-650-07-65 Василь

[:]